Word lid

Leuk dat je lid wil worden van onze vereniging! Voordat jij je aanmeldt, is het handig om op de hoogte te zijn van wat je te wachten staat. Om lid te kunnen worden van GHBOV It Bernlef Ielde zal je eerst de introductieperiode moeten doorlopen. De introductieperiode duurt in totaal een week en is van 19 – 25 augustus 2024. Tijdens deze week zal je met je eigen jaargroep (iedereen die zich net als jij heeft aangemeld) veel tijd doorbrengen. Deze week is verplicht en het is belangrijk dat je de hele week vrij houdt.

De introductieweek is een kamp waardoor je de vereniging met haar tradities en, nog belangrijker, jouw jaargroep goed leert kennen. De week bestaat uit veel activiteiten die als ‘zwaar’ kunnen worden ervaren. Het is een kamp waarin jij jezelf tegenkomt en dat daarnaast zeer uitdagend is. Natuurlijk wordt de Christelijke identiteit niet vergeten en zijn er gedurende de week momenten waarop je met het geloof bezig gaat, al zal het geen Bijbelstudiekamp worden. Door de introductieperiode goed te doorlopen ontstaat er een hechte jaargroep waarop jij gedurende je studietijd op terug kan vallen. Terugblikkend op deze week wordt er veel over nagepraat en gelachen.

Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Kom dan eens langs op een van onze open avonden! Dan kunnen we je meer vertellen over de vereniging, dat doen we graag! Weet je al wel zeker dat je lid wilt worden? Tof, vul dan hieronder het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in.

Heb je vragen? Klik op het WhatsApp-icoon rechtsonder op de pagina om direct contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

  Eigen gegevens

  Contactgegevens

  Contactgegevens ouders

  Overig

  Persoonlijk informatie

  Deze informatie is belangrijk en zal alleen worden gebruikt om goed rekening met je te kunnen houden, daarom is het belangrijk dat je deze informatie zo goed en eerlijk mogelijk invult. Deze informatie zal alleen met de nodige personen worden gedeeld.

  De velden met een * zijn verplicht.