Lid worden

Jouw studententijd is het moment waarop jij jezelf tegenkomt. Je leert jezelf kennen op een manier die jij nooit had zien aankomen, daarom is het belangrijk dat deze ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving plaatsvindt. It Bernlef Ielde is precies zo’n omgeving, waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als lid van It Bernlef Ielde neem je deel aan één of meerdere commissies. Enkele voorbeelden zijn de activiteitencommissie (plant en regelt de activiteiten), programmacommissie (verzorgt het verloop van de thema-avonden en de indeling voor de Bijbelstudies), en de sociëteitscommissie (regelt de zaken omtrent de sociëteitsavonden). In een commissie ontwikkel je verschillende vaardigheden zoals vergaderen, notuleren en aanpakken, maar daarnaast is het gewoon heel erg leuk en gezellig.

In jouw tijd bij It Bernlef Ielde zul je veel beleven. Je mag fouten maken en krijgt daardoor de kans om jezelf te ontwikkelen en te leren wie jij bent en wilt zijn. Dit alles kan omdat wij een hechte vereniging zijn.

Bij It Bernlef Ielde maak je vrienden voor het leven!

Weet je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Kom dan eens langs op een van onze open avonden! Dan kunnen we je meer vertellen over de vereniging, dat doen we graag! Weet je al wel zeker dat je lid wilt worden? Tof, vul dan hieronder het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in.

Voor vragen stuur gerust een berichtje naar Céline (06-29280732). 

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7