Voorzitter

Jens Bergsma

Hoi! Mijn naam is Jens, ik ben 23 jaar oud ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding ‘Social Work’.
Dit jaar heb ik de grote eer om de functie ‘voorzitter’ te mogen bekleden bij de vereniging waar ik nu al ruim 4 jaar rondwandel: ‘GHBOV It Bernlef Ielde’.
Ik vermoed dat het mijn empathisch vermogen, grote sociale betrokkenheid en indrukwekkende charisma zijn geweest die daar toe hebben geleid, maar het kan ook mijn bescheidenheid zijn geweest.

Sinds ik bij Bernlef zit is mijn geloof enorm versterkt. In mijn jeugd was ik steeds minder bezig met geloof, maar toen ik leeftijdsgenoten zo gepassioneerd zag over God en de Bijbel ging bij mij het vlammetje weer aan. Tijdens het komende bestuursjaar wil ik dit vlammetje dan ook zeker niet links laten staan.

Ik vind het in het dagelijks leven fantastisch om bezig te zijn met muziek en sporten. Ik doe zowel aan zaalvoetbal en aan fitness, mocht ik er de tijd voor vinden.
Daarnaast zeg ik ook zeker geen nee tegen een koud pilsje of een goed feestje waar mijn, toch wel, houterige dansmoves getoond kunnen worden.

Mocht je denken, ik ben op zoek naar een vereniging waar ik verdieping op geloofsgebied kan vinden, ik heb ook houterige dansmoves en ik hou van een koud pilsje? Kom dan gerust een keer langs of neem contact op :).

Ps. Wijntje of frisje mag ook, ik ben de moeilijkste niet

Jens 1