Secretaris

Joost Verbree

“Verba volant, scripta manent”
Gesproken woorden vervliegen, geschreven woorden blijven.

Hoihoi! Mijn naam is Joost Verbree, 21 jaar oud en ik volg de opleiding tot docent geschiedenis.
Dit jaar mag ik mijzelf secretaris noemen van de mooiste en oudste studentenvereniging van Leeuwarden; It Bernlef Ielde.

Deze vereniging is een plek die ik nu al twee jaar mijn thuis mag noemen. Los van de vele gezellige feestjes en spontane studentikoze acties onderscheidt It Bernlef Ielde zich van ‘gewone’ verenigingen doordat zij haar identiteit koestert in God. De doelstelling van onze vereniging luidt dan ook om ‘Elkaar als leden te steunen in het dienen van de HEER.’

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met amicale verenigingen door heel het land, het wekelijks versturen van een mail naar de leden en het bijhouden en verzorgen van het archief. Ook notuleer ik bij vergaderingen zodat men alles netjes terug kan vinden!

Ik doe dit met veel plezier; schrijven en taal zijn dan ook beiden een grote hobby van mij. Ik hoop mij dit jaar hierin (en nog op vele andere vlakken!) nog flink te kunnen ontwikkelen!

Ben jij ook benieuwd naar een plek waar je naast je studie kan ontspannen, ontwikkelen en kan groeien in het geloof? Neem dan eens contact met ons op, er zijn regelmatig momenten waar je kunt komen kijken!

PS: ga je ergens anders studeren dan in Leeuwarden? Kijk dan eens op www.vgs-nederland.nl!

Secretaris JoostVerbree