Penningmeester

Luuk Ottens

Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze wel geld. Want als er alleen maar ruilhandel was, had ik een hele lastige functie gehad. Mijn naam is Luuk Ottens, ben 22 jaar oud en ik ben de penningmeester van de prachtige studentenvereniging It Bernlef Ielde. Ik regel dus alles voor de vereniging qua financiële zaken. Ik betaal de rekeningen en zorg dat leden gemakkelijk kunnen betalen als ze mee doen met de verschillende activiteiten.

Naast penningmeester volg ik ook nog een studie HBO-ICT, waar ik derdejaarsstudent ben. Ook bij de vereniging zit ik in mijn derde jaar, waarbij ik elke dag weer mag genieten van de gezelligheid en plezier die de vereniging mij brengt. Ik hou van de spontane borrels en intieme gesprekken die ik heb over het geloof. Daarnaast woon ook in “Sweet Wealth And Generosity”, de mooiste verenigingshuis van de vereniging, samen met drie andere huisbewoners.

Als bejaarde heb je veel geld, veel tijd, maar weinig energie. Als volwassenen heb je veel energie, veel geld, maar weinig tijd. Als jongeren heb je veel tijd, veel energie, maar weinig geld. Studenten staan er dus niet bekent om dat ze veel geld hebben. Maar je hebt niet veel geld nodig om een ontzettend leuke studententijd te hebben. Als vereniging zorgen we voor een ontzettend leuke studententijd door hele jaar door allerlei leuke activiteiten te organiseren, zoals liftweekend, kamp en natuurlijk onze Dies Natalis. Wil je ook het meeste uit je studententijd halen? Kom dan een keertje lang en neem contact met ons op.

Penningmeester LuukOttens